Podvodi djevojke biznismenima

Mediji: Najveći makro u Srbiji je žena poznatog pjevača

  • Извор: Курир
  • 16.09.2021. 22:34

Jedna poznata dama, koja je osim po privatnom biznisu koji joj je osnovno zanimanje, poznata i po turbulentnom braku sa poznatim pjevačem, navodno se i tajno bavi podvođenjem djevojaka, tvrde mediji u Srbiji.

Kako "Kurir" tvrdi od neimenovanih, navodno dobro obaviještenih izvora, ona već neko vrijeme ima razrađenu šemu po kojoj nalazi lakomislene mlade djevojke, željne lagodnog i luksuznog načina života. Njen zadatak je, navodno, da im to omogući, ali uz veliku nadoknadu, od koje svi imaju korist.

Izvor pomenutog lista opisao je na koji način ova poznata žena djevojke upućuje u posao najstarijeg zanata, ističući da joj je ključna stvar da one ostave što bolji utisak na potencijalne klijente.

Zato ona, prema riječima izvora, u njih ulaže novac tako što im daje skupocjenu garderobu, šalje ih kod poznatih estetskih hirurga kako bi se tamo uljepšale i popravile neke fizičke nedostatke. Nakon što im fizički izgled dovede do savršenstva, slijedi lov na klijente.

"Glavna estradna madam djevojkama savjetuje na koja mjesta u gradu treba da izlaze, koje restorane i klubove da posjećuju, gdje treba da sjede i kako da se ponašaju. Kada uspostave kontakt sa bogatim muškarcima, vrlo brzo s njima stupaju u seks-šemu, a neke i u emotivnu vezu. U zavisnosti od toga da li, osim seksa, ostvaruju i drugi vid emocija, te djevojke tako i naplaćuju svoje usluge. Neke dobijaju novac posle odrađenog posla, a neke skupe poklone ako su s nekim muškarcem u vezi. Sve to one dijele sa njom", navodi izvor.

"Zanimljivo je i to da većina tih djevojaka, kada stupi u kontakt sa madam, i ne sluti da ih čeka uloga elitnih prostitutki. Ni u jednom trenutku ona ne pominje te riječi, niti djevojkama govori da treba da uzimaju novac od muškaraca u zamjenu za seks. Ona im postepeno objašnjava kako treba da izgledaju, da rade na sebi da bi osvojile moćne muškarce, a onda se ponudi da im pomogne davanjem garderobe ili plaćanjem estetskih intervencija...", navodi odlično obaviješteni izvor "Kurira" i navodi i primjer jedne pjevačice (identitet poznat redakciji pomenutog lista) u usponu, koja je "karijeru" počela preko ove dame.

Ona je na tom poslu upoznala jednog oženjenog fudbalera, koji je više puta igrao u reprezentaciji Srbije, ali i u svjetskim klubovima.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.