Лажна вијест се пронијела друштвеним мрежама

МУП: Није пронађено тијело Филипа Урумовића, породица у шоку

  • Извор: Телеграф
  • 08.02.2024. 14:19

Медији и друштвене мреже данас су затрпане објавама да је пронађено тело Филипа Урумовића (22) из Кленка за којим се трага скоро три месеца. Како за Telegraf.rs наводе из ПУ Сремска Митровица, званичне информације о томе нема. Породица је шокирана овом вешћу јер ни њима ништа није саопштено тим поводом.

Филипов друг је рекао за Телеграф да су стравичну вест видели у медијима и да они немају никакве информације те врсте.

- Не знамо одакле то, нам нико ништа није јавио. Сакупили смо се да видимо шта се дешава, али сазнања о томе нису дошла до нас - потврдио је Филипов друг.

Медији: Филип Урумовић пронађен мртав

Медији: Филип Урумовић пронађен мртав

Подсјећамо, Филип Урумовић (22), нестао је 20. новембра у мјесту Кленак, а посљедњи пут виђен је код старог железничког моста гдје је пронађен његов аутомобил са кључевима.

- Аутомобилом се одвезао у осам ујутру до старог моста. Узео је само кључеве и мобилни. Новчаник је оставио. Поред моста је нађен само откључан аутомобил. Од тад се не јавља - прича један од четворице другова са којима се Телеграф нашао у мјесту Кленак.

Крај драме у Италији: Мушкарац се убио

Крај драме у Италији: Мушкарац се убио

Сва четворица истичу да је био примјеран, да није имао никакве проблеме, непријатеље ни дугове.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?