Избори у Србији

Нешић: Опозиција да се уозбиљи и преузме одговорност за пораз као некада Тадић и Вучић

  • Извор: АТВ
  • 18.12.2023. 19:52

Дубоко сам забринут због вечерашњих покушаја дијела медија и опозиције у Београду да произведу хаос и насиље у престоници Србије, рекао је Ненад Нешић, лидер ДНС-а и министар безбједности у Савјету безбједности БиХ.

"Хаос и насиље, дестабилизација, неће довести на власт никога ко нема народну вољу. Може само бити злоупотријебљена од оних који не желе добро српском народу, Републици Српској и Републици Србији. Ја сам гласао на изборима у Србији на исти начин на који то раде Хрвати из БиХ или Мађари у Србији. Користећи иста права која имају бројни Срби широм свијета на бирачким мјестима на којима су побиједиле опозиционе странке", рекао је Нешић и додао:

Реакције из Српске: Очекивана побједа

Реакције из Српске: Очекивана побједа

"Истине ради - пошто се моје име помиње у контексту београдских локалних избора да ја на тим изборима нисам гласао. Ја сам гласао на бирачком мјесту број 180 у Новом Саду гдје имам пребивалиште. Непровјерене информације о мени, као и лажи о крађи избора служе само да опозициони прваци у Србији побјегну од одговорности. Умјесто да својим бирачима положе рачуне за вишегодишње и упорне поразе, они су спремни да Србију гурну у хаос да би од те одговорности побјегли. Боље им је да се угледају на Александра Вучића из времена када је био опозиција или Борис Тадића из времена када је губио власт. Они су господски признавали пораз одмах, чак и када је разлика била врло мала.

Мариника Тепић отпочела штрајк глађу, Ђилас заплакао због одлуке

Мариника Тепић отпочела штрајк глађу, Ђилас заплакао због одлуке





Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.