Реакција

Несторовић: Насилни протести су само увод у нешто веће

  • Извор: Глас Српске
  • 25.12.2023. 12:43

Насилне протесте које је пред Скупштином града Београда организовала листа "Србија против насиља", били су само увод, односно проба за "нешто веће".

Сматра ово Бранимир Несторовић са листе "Ми глас из народа", наводећи како су опозициони лидери свјесни да не могу да одустану од даље радикализације прилика у Србији, јер би то значило њихов нестанак са политичке сцене.

Хронологија догађаја током покушаја насилног упада у београдску Скупштину

Хронологија догађаја током покушаја насилног упада у београдску Скупштину

"Иронија је да се њихова листа зове 'Србија против насиља', а позивају на насилне демонстрације. Имам утисак да они желе испровоцирати реакцију власти. Али, мене не брину протести, јер се њима не може оборити режим. Више ме брине то што један број људи блиских опозицији налази на неким од кључних државних позиција, као што је било и петог октобра. Мислим да се и посљедње упозорење из Русије управо односи на те људе, којих има и у државној безбједности. Наравно, никако не треба заборавити поменути ни сорошовске медије. Оно што је тренутно најважније јесте да је тај њихов план раскринкан и објелодањен, те да су обични људи схватили ову опасну игру која је требало да буде увод у неки нови Мајдан“, каже за "Глас“ Несторовић.

Вучић поводом разбијања градске скупштине:

Вучић поводом разбијања градске скупштине: "Потврдили су да су силеџије"

Подсјећамо, начелник београдске Управе полиције Ивица Ивковић изјавио је данас да су током ноћашњих инцидената и покушаја насилног уласка изгредника у просторије Скупштине града Београда припадници МУП-а процесуирали 38 лица и напоменуо да се наставља са прикупљањем доказа, те да ће тај број током дана сигурно бити већи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина