Aleksandar Vučić

O najboljim odnosima Srbije sa Srpskom svjedoče djela, a ne riječi

  • 25.11.2018. 12:20

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija sada ima najbolje moguće odnose sa Republikom Srpskom, o čemu svjedoče djela, a ne riječi.

"Sa Republikom Srpskom imamo najbolje moguće odnose, što potvrđuju i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Srpske Željka Cvijanović i svi drugi. Pitajte njih, neka oni kažu za koga je to Srbija i u čije vreme uradila najviše za Republiku Srpsku", rekao je Vučić novinarima u Novom Sadu. 

On je istakao da o tome govore djela, a ne riječi: škole, bolnice, domovi zdravlja, vrtići, koje je Srbija izgradila u Republici Srpskoj i novac koji je dala Srpskoj. 

"O tome govori ljubav koju pokazujemo prema Republici Srpskoj poštujući istovremeno BiH", rekao je Vučić upitan da prokomentariše izjavu Vuka Jeremića koji je sinoć rekao da je "u toku crtanje granica za razgraničenje sa Kosovom i da će Vučić poslije Kosova prodati Republiku Srpsku". 

Vučić je poručio da Jeremić "nije učestvovao ni u stvaranju ni čuvanju Republike Srpske".

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.