Do 20 časova

Otvorena biračka mjesta za ponavljanje izbora u Srbiji

  • Извор: Танјуг
  • 16.04.2022. 08:32

Predsjednik Gradske izborne komisije u Beogradu Zoran Lukić rekao je za Tanjug da su sva biračka mjesta za ponavljanje izbora otvorena jutros na vrijeme u 07.00 sati i da nije bilo neregularnosti.

Prema ranijoj odluci Gradske izborne komisije (GIK) u Beogradu, danas će se na četiri biračka mjesta u glavnom gradu ponoviti i glasanje za odbornike beogradske skupštine.

Riječ je biračkim mestima 31 i 49 u opštini Palilula, 39 u opštini Stari Grad i 106 u opštini Čukarica na kojima će glasanje biti ponovljeno sutra, 16. aprila.

Izbori će danas u Srbiji biti ponovljeni na 54 biračka mjesta za izbor narodnih poslanika i na 35 biračkih mjesta za izbor predsjednika Republike.

Republička izborna komisija je na sjednicama 6. i 8. aprila donijela rješenja o ponavljanju izbora održanih 3. arpila na onim biračkim mjestima na kojima je rješenjem nadležnih lokalnih izbornih komisija glasanje poništeno.

Biračka mjesta će danas biti otvorena od sedam do 20 sati.

Izborna tišina uoči ponovljenih izbora traje do zatvaranja birališta u 20 časova.


Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.