Posljednji put viđeni

"Pasat" u kojem su bili Đokići snimila kamera sa jedne privatne kuće

  • Извор: Блиц
  • 04.10.2021. 21:26

Otkako je policija u subotu pronašla tri spaljena leša, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić, misterija oko njihovog ubistva i dalje traje. Zločin je za sada obavijen velom tajne, a istražioci su uspjeli da rekonstruišu kuda su se oni kretali neposredno prije smrti.

Đokići su u nedjelju, 26. septembra, čitavog dana bili u selu Moravac kod Goranove majke, gdje su pravili ajvar. Oko ponoći, Goran, Gordana i Lidija sjeli su u svoj automobil “pasat” i krenuli ka svom domu u Aleksincu. Vozili su nekih 300 metara ka izlazu iz Moravca, gdje je i prva raskrsnica u selu i gdje su morali da zastanu – objašnjava izvor Kurira i nastavlja:

– Kamera sa jedne privatne kuće u blizini raskrsnice snimila je “pasat” na tom dijelu puta, prenosi Blic.

Kako je dalje utvrđeno, auto Đokićevih je nastavio da vozi asfaltnim putem do centra sela, a potom je prešao prugu i došao do mjesta gdje se put račva, a jedan krak vodi ka njivama. Kako dalje kaže naš izvor, “pasat” je krenuo upravo tim zemljanim putem.

– Umjesto da ide na sjever, ka Aleksincu, “pasat” je krenuo na suprotnu stranu, na jug, ka selu Tešica. Tu je u subotu ujutru pronađen spaljen “pasat”, a tijela Đokića pronađena su desetak kilometara dalje, u ataru seka Moravac – dodao je izvor.