Nakon udarca udario glavom u beton

Pretučeni penzioner više nije životno ugrožen

  • 01.08.2018. 12:03

Ljubiša Jovičić (60), penzioner koji je brutalno pretučen prošlog četvrtka u beogradskom naselju Stepa Stepanović, još se nalazi u Urgentnom centru. 

Srećom, osjeća se bolje i više nije životno ugrožen. Kako saznajemo, penzioner je i dalje pod budnim okom ljekara.

"Povrijeđenog u našu ustanovu nije dovezla Hitna pomoć odmah nakon incidenta", kažu iz Urgentnog centra. 

"Vjerovatno je on to odbio na licu mjesta, ali ga je ipak, s obzirom na to da mu je i dalje bilo loše, neko prevezao kod nas privatno. Primljen je sa teškim povredama, poslije hospitalizacije ostao je na daljem liječenju na odjeljenju neurohirurgije. Ima teške povrede, ali nije životno ugrožen", navode iz Urgentnog centra.

H. M. koji je navodno vojni penzioner, uhapšen je i je priveden na saslušanje u nadležno Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu, koje na više naših molbi, mejlova i telefonskih poziva, nije željelo da se oglasi i dostavi tražene informacije.

 

Incident se dogodio u četvrtak, oko 18 časova, ispred lokalne prodavnice u Ulici Generala Vladimira Kondića, u naselju Stepa Stepanović. Jovičić je, navodno, prethodno bio u prodavnici, ali je zaboravio cigarete, te se ponovo vratio po njih. 

Ušao je unutra i tu se zbog reda na kasi, verbalno sukobio sa H. M. koji je bio u trgovini sa, kako se priča, osmogodišnjim sinom. Njihova svađa se zatim pretvorila u fizički obračun, jer je iznervirani H. M. udario glavom Jovičića.

Penzioner je izašao iz prodavnice, a ubrzo je isto učinio i H. M. Navodno, Jovičić je dobacio nešto H. M. i njegovom sinu, a onda ga je ovaj udario pesnicom i nokautirao. Jovičić je izgubio ravnotežu, pao i udario glavom o pločnik.


Snimak na kojem se vidi kako Ljubišu udara H. M.

Do dolaska Hitne pomoći, Jovičić je bio sav krvav i u nesvijesti. Ekipa Hitne pomoći, pružila mu je adekvatnu ljekarsku pomoć, došao je svijesti, ali odbio je da ide u bolnicu i otišao je kući. Međutim, kako mu je bilo loše, porodica ga je dva dana kasnije odvela u UC gdje je konstatovano da ima frakturu lobanje i tešku povredu mozga, zbog čega je zadržan u bolnici na liječenju.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.