Aleksandrovac

Psi lutalice obaraju ljude na ulici: Pao sam k'o pokošen - VIDEO

  • Извор: Информер
  • 29.08.2023. 09:35

Već nekoliko dana čitaoci iz Aleksandrovca zovu novinare i žale se na neuobičajeno veliki broj pasa lutalica koji krstare ulicama.

Posebno su, kažu, primjetni u pojedinim dijelovima grada, a ne samo što djeluju zastrašujuće i mogu nekoga da napadnu, nego se nedavno desilo da su dva puta bukvalno oborili ljude.

Žikica R. (50) iz Aleksandrovca pristao je da za "Informer" ispriča svoju muku, koja ga je zadesila prije nekoliko dana.

Njega je jedan pas u trku, bukvalno oborio na trotoar i prava je sreća da nije završio s većim povredama od uboja desne strane tijela i istegnuće ramena i vrata.

"Šta da vam kažem, prvo mi se smijao cijeli grad, a sad se svi plaše! To, bre, ne znamo otkud iskaču više. Eto, ja sam se vraćao iz prodavnice, normalno sam išao, i odjednom kad me udari nešto, ne znam šta me strefi - pado' k'o svijeća!", prepričava Žika.

"Nisam stigao ni da vidim šta to bi. Zar tako da završim", čudi se i sad, a neki od zaposlenih u  okolnim lokalima rekli su mu kasnije da ga "pokosio" pas.


Finansijski horoskop za septembar: Šta vam poručuju astrolozi

Finansijski horoskop za septembar: Šta vam poručuju astrolozi

Kod kuće mu nisu vjerovali kad im je ispričao, ali kad je ujutru ustao, shvatio je da to nije bezazlen pad.

"Ne znam da li bi mi bilo lakše da me je ujelo nego što me tako udari. Snimio sam i vrat, rame, kuk, nije šala i naravno da ću to prijaviti nadležnim službama. Čuo sam da se još nekome isto dogodilo", rekao je Žika.

U jednoj od radnji koje imaju video nadzor zatražio je snimak na kome se jasno vidi kako se sve dogodilo.

Aleksandrovčani apeluju na komunalnu službu da problem lutalica riješe što prije i podsjećaju da školska godina uskoro počinje i da djeca treba da budu bezbjedna.

Embedded Video

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.