Kuvajt

Srpskoj porodici nestao sin na ljetovanju: Pronašli ga u jako čudnim okolnostima

  • Извор: Телеграф
  • 09.08.2023. 18:01

Sanja i Nenad su sa sinom stigli u Kuvajt prije nekoliko dana i odsjeli u poznatom hotelu sa pet zvjezdica.

Sa trinaestogodišnjim sinom Sanja i Nenad Jovanović otišli su na odmor u Kuvajt, gdje su odsjeli u prestižnom hotelu sa pet zvjezdica.

U subotu, kao i svakog dana, dječak odlazi na bazen koji je u sklopu hotela. Ubrzo primjećuju da ga nema i kreću u potragu za njim. Dijete su našli, ali iza svega se krije priča za koju im niko ne daje objašejenje.

"Pošao je sam na bazen oko 21 čas uveče, kao i svakog dana prije, jer je bazen u sklopu hotela. Tada na bazen idu svi jer ovdje temperature dostižu i do 50 stepeni, a obezbjeđenje je uvijek tu na krovu i nadgleda sve", priča Sanja za "Telegraf.rs".

Kako kaže, ubrzo primjećuju da njhovog sina nema i kreću u potragu za njim.

"Suprug i ja smo krenuli da ga tražimo svuda, i u jednom momentu uspjeli smo da ga dobijemo na telefon. Rekao je da je u jednoj sobi sa nekom ženom. Rekli smo mu da nam kaže broj sobe i odmah da izađe", priča Sanja.


Plata i do 6.000 maraka: Poslodavci nude bonuse i službeni auto!

Plata i do 6.000 maraka: Poslodavci nude bonuse i službeni auto!

Kada su stigli do sina Nenad i Sanja su ostali zbunjeni situacijom u kojoj se dječak zatekao.

Njega je, kako kaže preplašena majka, u sobu odvela žena od 40 godina iz, za njih, još uvijek nepoznatih razloga.

"Rekla mu je da pođe sa njom, ali ne znamo da li je izvršila neki pritisak da on krene jer dijete ne želi da priča na tu temu ništa. Pokušavamo da razgovaramo sa njim o tom događaju, ali on ne želi. Ona je nama rekla kako je on bio vrlo ljubazan i da je htjela da im naruči čaj, a to je apsurd jer svako od nas u sobi hotela gdje smo odsjeli ima termos i čajeve. Njeno objašnjenje je čudno i ne znam šta da mislim. Da je pošao za nekom djevojčicom od 16–17 godina pa bih razumjela, ali šta ima žena koja je mojih godina da zove dječaka od 13 u sobu?", priča Sanja.


Užas u Banjaluci: Dijete se povrijedilo na igralištu, nadležni ignorišu apele roditelja

Užas u Banjaluci: Dijete se povrijedilo na igralištu, nadležni ignorišu apele roditelja

Kako ističe, hotel je slučaj "zataškao" jer je dijete dobro i pod izgovorom "sve je prošlo u redu" oni nisu željeli dalje da reaguju.

Sanja je otkrila da su pokušali da razgovaraju sa menadžerom hotela, ali bezuspješno.

Sanja je podijelila priču da bi drugi ljudi bili na oprezu i izvukli pouku iz njihovog slučaja.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм