Нови детаљи

Стопирана куповина куће за Слађану и њену д‌јецу након откривања детаља злочина

  • Извор: Блиц
  • 08.10.2023. 21:08

Када се сазнало да је Дејан Пауновић (33) из Клокочевца 5. августа настрадао, тада вјерујући у наводној саобраћајној несрећи, цијела Србија је била спремна да помогне његовој супрузи Слађани и њихово четворо д‌јеце.

Нико није могао ни да замисли да ће се права истина открити након нешто више од два мјесеца, и сада је, како се сумња, његова супруга оптужена да је наручила Дејаново убиство са још два извршиоца који су убили Дејана, а онда исценирали саобраћајну несрећу.

Наручила убиство мужа, хуманитарци јој направили кућу

Наручила убиство мужа, хуманитарци јој направили кућу

Непосредно након трагедије, једна домаћа хуманитарна организација покренула је акцију помоћи како би Слађана са д‌јецом добила кров над главом будући да тамо гд‌је су живјели, у засеоку Змиње, у оронулој кући нису имали неопходне услове, а још је теже било доћи до њиховог дома кроз шуму, јер је кућа поприлично удаљена и од сеоског локалног пута.

Шта је Појас Газе?

Шта је Појас Газе?

Са жељом да помогну самохраној мајци која је остала сама са четворо мале д‌јеце, та хуманитарна организација је посјетила ову породицу, оставила и жиро рачун на који грађани могу да уплате новац и позвала све људе добре воље да помогну у проналажењу и опремању куће, са циљем да се помогне мајци и д‌јеци, пише Блиц.

Преминуо од задобијених повреда

Како се сазнаје, кућа за Слађану и њену д‌јецу је требала бити купљена следеће недеље, али је акција прикупљања помоћи стопирана одмах након сазнања шта се тачно догодило и да је Слађана ухапшена. Кућа је била у процесу куповине, али након хапшења Слађане П., акција је заустављена.

Израел снажно узвратио, експлозије се чују и у Египту

Израел снажно узвратио, експлозије се чују и у Египту

Да подсјетимо, полиција у Мајданпеку је ухапсила С.М.(25), Дејанову супругу Слађану П.(28) и седамнаестогодишњака због сумње да су починили кривично д‌јело тешко убиство.

С.М. и седамнаестогодишњак се сумњиче да су 5. августа по претходном договору са Слађаном П., која је пружала информације о кретању свог супруга на локалном путу сачекали Дејана, а када је он пришао свом паркираном аутомобили како се сумња, пришли су му и дрвеном мотком и бејзбол палицом које је обезбиједила Слађана, ударили га више пута, и он је од задобијених повреда преминуо.

Први снимак дјевојака које је Хамас узео за таоце

Први снимак дјевојака које је Хамас узео за таоце

Сумња се да су затим С.М. и 17-годишњак Дејаново тијело одвезли његовим возилом на друго место локалног пута, гурнули аутомобил који се преврнуо и запалили га.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: