"Žuta patka"

Taksisti protestuju u Kosovskoj Mitrovici

  • 09.12.2018. 13:57

Vožnjom ulicama u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice taksisti su se danas priključili protestu Srba povodom odluke prištinskih vlasti da uvedu takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije.

Taksisti su sa sa istaknutim zastavama države Srbije i uz sirene solidarisali sa sunarodnicima koji već dvadeset dana traže da se ukinu anticivilizacijske mjere Prištine usmjerene na progon Srba sa Kosova i Metohije. 

Istovremeno u centru Prištine, povodom Međunarodnog dana brobe protiv korpucije, postavljena je gumena "žuta patka" visine šest metara. 

Autor performansa je Jeton Zulfaj, koji je rekao novinarima da je Kosovo ogrezlo u korupciji i da je korupcija vidljiva na svakom koraku.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?