Horor u Srbiji

Terezin nekadašnji muž o stravičnom zločinu: Djevojčica je gledala kako ga ona ubada, siječe, i kuva u šerpi

  • Извор: Телеграф
  • 11.05.2022. 18:04

Miljaim Ljutić (54), bivši suprug Tereze Pejić (46) koja je sinoć na sviper način ubila Srđana P. (42) u njegovoj kući u Zrenjaninu tako što ga je ubadala nožem, pa isjekla motornom testerom pred svojom maloljetnom kćerkom koja ima 16 godina i potom mu pojedine dijelove tijela kuvala u šerpi, za Telegraf je ispričao detalje ovog zločina.

- Ona se nakon razvoda sa mnom odmah udala za Srđana. On je od malena bio bolestan, a ona je tek nedavno dobila "šifru" i dobila lijekove. Sve je uradila pred očima naše kćerke, a onda joj je dala i bensedin. Djevojčica je gledala kako ga ona ubada, siječe, a onda je vidjela i Srđanovu nogu. Potom je zvala mog sina, njenog brata i rekla, "Mama je zaklala Srđana". Ja sam prvo mislio da se šali, ali onda smo zvali policiju. Inače, on mi se hvalio tom motornom testerom, baš mi je rekao da je oštra. On i ja smo se družili... Pili pivo zajedno. Nema veze što je ona bila sa njim... Obojicu je znala da nas strpa u zatvor, pa sam ga ja vadio napolje - rekao je Milajim.

Inače, tijelo muškarca prevezeno je na Institut za sudsku medicinu. Sumnja se da je Tereza prvo mužu dala lijekove za smirenje u vodu kako bi ga omamila, a zatim izbola nožem. Kako se sumnja, uzela je motornu testeru i počela da siječe dijelove tijela. To je ugledala njena maloletna ćerka i pozvala starijeg brata. Tokom istrage pronađeni su i dijelovi tijela u loncu na šporetu rekao je Telegrafov sagovornik blizak istrazi.

(Izvor/Foto: Telegraf)

Тагови: