Срамотно

Тражила донора крви, младић се јавио и оно што је тражио заузврат је грозно

  • Извор: Агенције
  • 01.11.2023. 16:33

Београђанка Александра А, на мрежама је објавила апел у име своје пријатељице којој је била потребна крв здраве особе између 18 и 60 година, и то било које крвне групе.

Како је написала унутар апела, радило се о порођају царским резом, који је проглашен за ризичан.

Младић по имену Владимир понудио се да буде донор, таман кад су се понадале да је ствар ријешена, он је покушао да своје "услуге" наплати и то преко интимних односа.

Револтирана и бијесна, Александра је њихов ток разговора подијелила на друштвеним мрежама, како због онога што је доживјела, тако и због упозорења другим људима.

"Треба нам нови донор. Хитно, данас до два сата. Дно дна људи моји, ја не могу да вјерујем каквих болесника има. Ово треба позатварати и не пуштати на улицу. Чекао је посљедњи тренутак да би уцјењивао, каквих олоша има у данашњем свијету. Бог ће вас казнити за све", написала је она у објави.

У склопу ње, подијелила је и ток преписке са Владимиром, који се њој први обратио.

"Ћао, коме треба?"

"Мојој другарици, за прекосутра јој је заказан царски рез тежак".

"Јој за***ано, ја сам нулта позитивна".

"Небитна је крвна група. Битно је само 18 - 60 година"

"Ја сам здраво, имам 27 година".

"Сутра од 8 до 14 у Заводу за трансфузију крви код храма Светог Саве у Београду".

"Па добро, доћи ћу".

"Кажеш само да желиш да донираш крв за (име породиље) која је у Вишеградској у породилишту".

"Добро важи".

"Хвала ти пуно (број телефона) Ево број па јави шта си урадио".

Након тога, конверзација са Владимиром се наставила и сљедећег дана. Лажни хуманиста је послије свега пар порука, показао своје право лице, о чему свједочи преписка коју је Александра подијелила на мрежама.


"Да ли остаје засигурно да идеш данас? Само да потврдимо, да знамо. Немамо никога више, само нам ти одговараш".

"Ја хоћу него нисам питао шта ја имам од тога ако дам крв?".

"Имаш то што ћеш спасити живот, једној већ увелико мајци и једном дјетету које ће дочекати да му се мајка врати жива и здрава кући, а такође ћеш подарити један нови мали и неискварени живот. За све то ћеш ти бити заслужан. Треба ли још нешто да додам?".

"Или ти је можда драже да се обогатиш за неки ситан папир који оде истог момента и ништа не значи? Не разумијем питање, шта желиш да ти кажем? Буди директан. Реци ми колико коштају три живота?".


"Можемо се договорити , није проблем".

"Па, искрено мени паре не требају. Ја хвала Богу имам колико хоћеш, него сам ја мислио на нешто друго. Паре ме не занимају."

Тражио односе за давање крви

У том тренутку преписке, Александра сумњајући о чему се ради, одговорила му је знаком питања. Тада се лажни хуманиста скроз разоткрио.

"Па, ја бих ако може неки с**с, то волим".

Згрожена и шокирана одговором, Александра је бираним ријечима одговорила Владимиру.


"Страшно, згрожена сам, болест не бира. Чекао си посљедњи тренутак и да дође посљедњи дан када дјевојци треба крв да би некога уцјењивао за своје задовољство. Ризикујеш туђи живот, како мислиш да до 14 сати нађемо новог донора. Свака част, испао си фрајер, нема шта. Превише сам културна за ово што чујем."

"Свашта бих рекла, али боље да ћутим. Такве нељуде и олоше не дотиче све то. Ужас, згрожена сам, ово ћу подијелити само да знаш, да сви виде, написала је она".

Порођај на крају прошао добро

На крају, послије драме која је трајала око проналажења компатибилног даваоца крви, кога нажалост нису били пронашли, Александра је јутрос ипак подијелила срећне вијести - иако донор није пронађен, проблем је ријешен и како је рекла, све је добро протекло.

О случају лажног хуманисте и манијака, није се више оглашавала, те је остало непознато како се цијели бизарни случај завршио.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: