Pa ih sve zapalio

Ubica presreo Đokiće na žutom skuteru, natjerao Gorana da gleda kako mu ubija ženu, pa kćerku

  • Извор: Блиц
  • 21.10.2021. 22:55

Goran Džonić (52) kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo je na skuteru, ekskluzivno saznaje Blic.

Džonić, inače brat od tetke Gorana Đokića, uhapšen je danas.

Kobnog 26. septembra, Džonić je oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo svoje rođake. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dijela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji ih je svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tijela zapalio!

Kako saznaje Blic ubistvo je počinio na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubio Gordanu Đokić sa dva hica – jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena kćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju svog brata od tetke Gorana.

Nakon što ih je ubio, tijela porodice Đokić njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije donio i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tijela izgorjela gotovo do neprepoznatljivosti, Džonić ih je odvukao do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

Nakon toga njihov automobil odvezao je 10ak kilometara dalje gdje ga je zapalio kako bi uništio sve tragove, a kako ekskluzivno saznaje Blic, na istom mjestu zapalio je i svoj žuti skuter kojim je krenuo u izvršenje nezapamćenog zločina!

Podsjetimo, ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živio svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije, saznaje Blic.

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gdje Đokić krije novac!

Goran je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo, piše Blic.

(Foto: Branko Janačković)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?