Nebojša Virijević

Uhapšen još jedan Srbin na Kosovu i Metohiji

  • Извор: Агенције
  • 18.08.2023. 19:35

Pripadnici takozvane Kosovske policije uhapsili su danas Nebojšu Virijevića iz Leška nadomak Leposavića i odredili mu policijski pritvor do 48 sati.

Virijevićev advokat Nebojša Vlajić potvrdio je njegovo hapšenje, navodeći da se Virijeviću na teret stavlja krivično djelo prijetnja.

Virijević je u srijedu, zajedno sa okupljenim građanima Leposavića, ispred opštine protestovao kada je u zgradu opštine pokušao da uđe zamjenik ministra privremenih prištinskih institucija za zajednice i povratak Radojica Radomirović.

Prnjavor - Grad nacionalnih manjina

Prnjavor - Grad nacionalnih manjina

Okupljeni građani su izviždali Radomirovića kada je zajedno sa još desetak ljudi pokušao da uđe u zgradu opštine.

Virijević, koji je inače zaposlen kao radnik obezbjeđenja u predškolskoj ustanovi "Veselo djetinjstvo" u Lešku i sutra će biti izveden pred sudiju kako bi dao izjavu i izjasnio se o optužnici koja mu se stavlja na teret.

Građani Leposavića duže od dva i po mjeseca protestuju ispred zgrade opštine u Leposaviću tražeći da im se omogući povratak na svoja radna mjesta u ovoj opštini, a svoj revolt su iskazali kada su u zgradu opštine počela da dolaze lica koja je imenovao novopostavljeni gradonačelnik izabran sa manje od sto glasova na prethodnim izborima.

Noćas obavezno pogledajte u nebo: Evo šta prema narodnom vjerovanju ne treba uraditi na Preobraženje

Noćas obavezno pogledajte u nebo: Evo šta prema narodnom vjerovanju ne treba uraditi na Preobraženje

Građani se protive novim zapošljavanjima koja su proizvod samovolje Ljuljzima Hetemija i to sve dok je njima zabranjen povratak na radna mjesta.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)