Advokat porodice ubijenog 

Vlajić: Sumnjam da su uhapšeni povezani sa likvidacijom Ivanovića

  • 23.11.2018. 16:16

Advokat Nebojša Vlajić, pravni zastupnik porodice ubijenog lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, izjavio je danas da sumnja da su tačne informacije iz kosovske štampe da je Rosu jutros uhapsio četvoricu Srba na Kosovu i Metohiji jer su povezani sa ovim ubistvom.

"Jedina informacija o ovome potiče iz albanske štampe, tako da nisam ni siguran koliko je sve to verodostojno i da li je istinito", rekao je Vlajić za "Sputnjik". 

On je rekao da je uvjeren da ne postoji čovjek u Srbiji koji ne želi napredak u istrazi o ubistvu Ivanovića i da se ubica otkrije. 

"Međutim, da li je ovo put ka tome i da li je ovo to - nisam siguran. Nemam još nikakvih zvaničnih informacija", kaže Vlajić. 

Pripadnici specijalne policije samoproglašenog Kosova - Rosu upali su rano jutros u sjeverni dio Kosovske Mitrovice i uhapsili četvoricu Srba, od kojih trojicu pod sumnjom da su umiješani u ubistvo Ivanovića. 

Još se traga za petom osobom, osumnjičenom da je ometala pripadnike Rosu u obavljanju dužnosti. 

Uhapšeni su Dragiša Markovića, Saša Ćuričić, Marko Rošić i Nedeljko Spasojević, a traga se za Milanom Radojčićem. 

Ivanović je ubijen ispred sjedišta svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici 16. januara.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм