Lalić i Spasojević na istoj strani

"Vojnici" izdali Belivuka i postali svjedoci!

  • Извор: Курир
  • 05.09.2022. 14:25

Srđan Lalić danas se na pripremnom ročištu kriminalnoj grupi Veljka Belivuka prvi put pojavio kao svjedok okrivljeni, a kako Kurir saznaje, sjedio je sa Nikolom Spasojevićem i Bojanom Hrvatinom. Poslije današnjeg ročišta, spekuliše se da bi još jedan član klana optuženog za najteža krivična djela mogao da postane svjedok okrivljeni i progovori o zlodjelima.

Kako Kurir saznaje, optuženi se danas nisu izjašnjavali o proširenju optužnice kojom su im pridodata ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

- U sudu se spekuliše da bi već na narednom suđenju optuženi Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku mogao da prizna krivicu. Navodno, on je poslao signal tužilaštvu da je spreman da otkrije nove zločine u zamjenu za blažu kaznu - kaže sagvovornik Kurira.

Svjedok-saradnik Nikola Spasojević obratio se kratko svjedoku-saradniku Srđanu Laliću sa riječima: "Sad smo u istom timu."

Oni su inače, sjedili u delu sudnice u kom sjede advokati oštećenih. Suđenje je za danas završeno, a nastavak je u srijedu.

Podsjetimo, pripremno ročište Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovoj kriminalnoj grupi počelo je danas u 9.30 sati u Specijalnom sudu u Beogradu.

(Izvor/Foto: Kurir)

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.