Zelenski napravio strašnu grešku

Bivši operativac CIA: Napali ste Moskvu uoči proslave Dana pobjede? Čekajte odgovor!

  • Извор: Агенције
  • 04.05.2023. 12:45

Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski napravio je strašnu grešku zbog napada bespilotnim letjelicama na Kremlj, rekao je bivši operativac CIA i odsjeka Stejt departmenta za antiterorizam Leri Džonson i dodao da će to ujediniti Rusiju i imati ozbiljne posljedice po Kijev.

"Posljednji put su nacisti uradili ovako nešto, a Sovjetski Savez je uspio da ih zaustavi. Ukrajinci su napravili strašnu grešku organizujući ovaj napad", kazao je Džonson u intervjuu za Jutjub kanal "Džadžing fridom".

"Napad sa dronovima planirani teroristički akt i pokušaj atentata na šefa države"

Prema njegovim riječima, ukrajinski napad na Kremlj će imati ozbiljne posljedice po Kijev, jer će se rusko društvo u potpunosti ujediniti protiv zajedničkog neprijatelja, slično kao što su se Amerikanci ujedinili nakon napada 11. septembra.

"Ne možete da napadate Moskvu uoči proslave pobjede nad nacistima i očekujete da ona ostane bez odgovora", kazao je.

Objavljen snimak napada na Kremlj: Ukrajinci pokušali atentat na Putina?

Objavljen snimak napada na Kremlj: Ukrajinci pokušali atentat na Putina?

Kako je naveo bivši operativac CIA, ukrajinski predsjednik je ovim napadom pokušao da eskalira sukob, namjeravajući da isprovocira Rusiju i da na neki način dovede do direktnog uključivanja NATO-a i Sjedinjenih Država u sukob.

"Ovaj napad sigurno će se vratiti Kijevu, pošto Vašington definitivno nije znao za planove Ukrajine za ovaj napad", zaključio je Džonson.

Pratite nas i putem Vibera!