O glavi mu ne rade samo SAD

Bivši operativac CIA: "Planiraju da likvidiraju Zelenskog!"

  • 08.08.2023. 15:12

Američke obavještajne agencije planiraju da likvidiraju ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog zbog njegovih neuspjeha, izjavio je bivši operativac CIA i odsjeka Stejt departmenta za protivterorizam Leri Džonson.

"Ovo je sljedeći očigledan korak. Pitanje je samo da li će to uraditi CIA ili će nekoga natjerati da to uradi. Mislim da Zelenski neće dugo živjeti, jer on nije jedan od onih kojima će biti dozvoljeno da ode u egzil", rekao je Džonson za Jutjub kanal "Redakted", a prenosi RT Balkan.

Prema njegovim riječima, američke obavještajne agencije često eliminišu svoje marionetske vođe u stranim zemljama nakon što prestanu da budu od koristi za Sjedinjene Države.

Zaharova: Kijev iza ilegalne trgovine organima, umiješana administracija Zelenskog

Zaharova: Kijev iza ilegalne trgovine organima, umiješana administracija Zelenskog

"Ova sudbina će uskoro zadesiti Zelenskog, pošto je Zapad nezadovoljan neuspjesima Oružanih snaga Ukrajine i nesposobnošću ukrajinskog političara da organizuje uspješnu kontraofanzivu", naglasio je.

Kako je naveo, najvjerovatnija opcija je eksplozija u štabu ukrajinskog predsjednika, koja se može predstaviti kao ruski raketni udar.

Kako je Zelenski ismijavao ideju povratka Krima u ukrajinske ruke

Kako je Zelenski ismijavao ideju povratka Krima u ukrajinske ruke

"Međutim, mislim da će glavni akteri biti ukrajinska vojska, odnosno glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni", zaključio je.



Džonson je ranije izjavio da Sjedinjene Države namjeravaju da fizički uklone ukrajinskog predsjednika i okrive Rusiju za njegovu smrt.

"Zapad na ovaj ili onaj način želi da eliminiše Zelenskog, a potom za to okrivi Rusiju kako ne bi preuzeo odgovornost za njegovo ubistvo", sugerisao je Džonson.

Prema njegovim riječima, ukrajinskom lideru nije ostalo još mnogo vremena na položaju predsjednika.

"Njegovi dani su odbrojani", dodao je Džonson.

Ima li Ukrajina plan u slučaju smrti Zelenskog

Ima li Ukrajina plan u slučaju smrti Zelenskog

"Politiko" je ranije objavio da Ukrajina ima plan u slučaju ubistva Zelenskog, to jest da će njegovu poziciju, kako je i predviđeno tamošnjim ustavom, preuzeti predsjedavajući ukrajinskom parlamentu Ruslan Stefančuk, koji inače ne uživa veliku podršku stanovništva.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.