Meksiko

Bivšoj misici prijeti 50 godina zatvora

  • 22.02.2021. 10:36

Prelijepa Meksikanka Laura Mohika Romero (25) mogla bi da tokom proljeća dobije 50 godina zatvora poslije suđenja na kojem se nalazi zbog svoje uloge u organizovanom kriminalu.

Manekenka Laura Romero je poznata u Meksiku jer je 2018. godine osvojila titulu Mis Oaksa i učestvovala je na nacionalnom takmičenju za Mis. Potom je pokušala i da se bavi poslom voditeljke, ali se povukla zbog “drugih obaveza”.

Laura je zajedno sa osmoro drugih osumnjičenih uhapšena 11. februara u Vera Kruzu i tereti se za kidnapovanje i mučenje djevojaka.

Grupa čiji je izgleda Laura bila član posljednje tri godine, operisala je na teritoriji Oakse i Vera Kruza. Laura Romero bila je mamac za mlade i lijepe devojke kojima bi nudila posao manekenki i dobru zaradu, a zapravo bi ih, po kidnapovanju dalje proslijeđivala u leglo prostitucije i crnog tržišta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Mojica (@lauumojica)

Laura je u Vera Kruzu i Oaksi imala tri stana u elitnim dijelovima gradova. U dogovoru sa grupom kriminalaca oko sebe, djevojkama bi nudila tu da noće, a onda bi ih drogirala dok ne dođu ostali po njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Mojica (@lauumojica)

Prema pisanju meksičkih portala, Laura je bila i mozak za otmice djevojaka, kao i za ubjeđivanje njihovih porodica da je modeling pravi posao. Samim tim, na sudu bi Laura, ako su te porodice dovoljno hrabre da se pojave, mogla da ima hrpu svjedoka protiv sebe i nema greške da bi dobila čak 50 godina kazne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Mojica (@lauumojica)

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм