Британија

Естетски хирург давао третмане ботокса у замјену за сексуалне услуге

  • Извор: Телеграф
  • 10.04.2024. 20:20

Познати британски естетски хирург Тиџион Ешо оптужен је да је давао третмане ботокса пацијенткињи у замјену за сексуалне услуге.

Ешо, познат по својој ТВ емисији, рекао је пред Трибуналом практичара медицинских услуга (МПТС) да је имао неприличне емотивне односе са женом, названом "Пацијент А", али не и сексуалне односе, преноси Би-Би-Си.

МПТС је ипак закључио да Ешо јесте 2021. године у својој ординацији у Њукаслу пружао услугу ботокса у замјену за сексуалне услуге, као и да пацијенткиња није била рањива због њене професије, односно качења експлицитних снимака на платформи за одрасле "OnlyFans".

Крајем априла ће МПТС засједати да би одлучио о томе да ли ће Ешо моћи даље да се бави својом професијом.

Аутомобил завршио на крову након жестоког судара

Аутомобил завршио на крову након жестоког судара

Ешо је гостовао у јутарњем програму ИТВ-а како би дао своје медицинско мишљење и коментарисао дискусије о естетској хирургији.

Такође је био редовно консултован за серијал "Body Fihers", који се емитовао двије сезоне 2016. и 2017. и појављивао се у сегментима ББЦ-јевог "Morning Live" до љета 2022.

Др Ешо је оснивач клинике Ешо, која има ординације у Лондону, Ливерпулу и Дубаију, и има велики број клијената, међу којима су и познате личности.

(Извор: Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: