Узнемирујуће

Хамас објавио снимак - Млада припадница израелске војске чита поруку оцу и мајци, потом лежи мртва?

  • Извор: Агенције
  • 14.11.2023. 08:41

Палестинска екстремистичка организација Хамас објавила је на друштвеним мрежама најновији снимак за који тврде да приказује Израелку која је била талац у Појасу Газе и која је наводно убијена у израелском ваздушном нападу.

Си-Ен-Ен преноси да се клип, који траје нешто више од минут, појавио синоћ на Телеграм каналу бригаде Ал Kасам, војног крила Хамаса.

Израелске одбрамбене снаге (ИДФ), како је званични назив војске те земље, навеле су да је породице особе која се види на снимку упознати са његовом садржином.

- Хамас наставља да користи психолошки терор и дјелује нехумано, објављујући видео снимке и фотографије талаца, као што је то чинио и у прошлости - наведено је из ИДФ.

Си-Ен-Ен наводи да не може да потврди њену смрт.

Ово су симптоми хемијског тровања пићем

Ово су симптоми хемијског тровања пићем

У већем дијелу снимка види се како дјевојка, која каже да има 19 година, чита кратку изјаву у којем износи детаље о оцу и мајци, као и о свом родном граду и показује израелску личну карту.

Након те изјаве, у клипу се приказује слика нечега што дјелује као тијело те дјевојке, након чега се у снимку тврди да је она страдала 9. новембра у израелском ваздушном нападу.

Снимак који ГЛЕДАТЕ НА ВЛАСТИТУ ОДГОВОРНОСТ, можете видјети на ОВОМ линку.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: