Barselona

Hapšenja zbog napada na taksi vozila

  • 19.01.2019. 14:04

Policija u Barseloni uhapsila je sedam lica pod sumnjom da su izvršili napad na vozila taksi kompanija "Uber" i "Kabifaj", saopšteno je iz policije.

Napad se dogodio tokom noći, nakon što su vozači taksija najavili štrajk zbog plana regionalnih vlasti da uvedu pravila za službe prevoza. 

Katalonska televizija objavila je snimke demonstranata koji nanose štetu vozilima za koja se smatra da ih koriste "Uber" i "Kabifaj", a jedna grupa je, navodno, razbila prozore na automobilu u kojem je sjedio vozač. 

Iz hitne službe saopšteno je da je vozaču pružena njega, zbog trauma nakon što je grupa muškaraca napala njegovo vozilo, javio je AP. 

Vozači taksija nastavljaju sa blokadom glavnih puteva u centru Barselone.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм