Španija

Uhapšeno pet lica zbog provala u kuće poznatih fudbalera

  • 21.10.2019. 22:18

Španska policija uhapsila je šestoro ljudi osumnjičenih za provale u kuće poznatih fudbalera u Španiji, saopštili su policija i Evropol.

U današnjem saopštenju Evropola navodi se da je u srijedu, 16. oktobra, uhapšeno četvoro Albanaca i jedan državljanin Španije, tokom koordinisanih racija u Madridu i gradu Toledo.

"Vjeruje se da je kriminalna grupa pratila aktivnosti fudbalera putem društvenih mreža, kako bi znali kada da izvrše provale. U pojedinim slučajevima, u kućama su se u trenutku provale nalazili članovi porodica", ističe se u saopštenju.

Španska policija nije objavila imena fudbalera koji su bili žrtve provala, ali je rečeno da su pojedine kuće koje su bile meta provala u vlasništvu fudbalera Fudbalskog kluba (FK) "Real Madrid" i FK "Atletiko Madrid".

Mediji u Španiji navode da su u posljednjih nekoliko mjeseci žrtve provala bili francuski fudbaler Karim Benzema i Brazilac Kasemiro iz "Real Madrida", kao i igrač iz Gane Tomas Parti, koji nastupa za "Atletiko Madrid".
 

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.