Ебрахим Раиси

Ирански предсједник: Ово је крај Израела

  • Извор: Индекс
  • 19.10.2023. 10:48

"Поручујемо Американцима и њиховим израелским пријатељима - данас ви шаљете ракете које убијају невине цивиле. Партнери сте у злочину који ће бити кажњен, јер ово је крај Израела", изјавио је Ебрахим Раиси, ирански предсједник.

"Нико се не може супротставити муслиманима и снагама отпора ако се злочини ционистичког режима над Палестинцима наставе... бомбардовање Газе мора одмах престати", рекао је Хаменеи групи студената у Техерану. "Свијет свједочи геноциду ционистичког режима над Палестинцима у Гази", рекао је уз повике: "Смрт Израелу!"

Још се надовезао

"Морамо одговорити, морамо реаговати на оно што се догађа у Гази", рекао је Хаменеи додајући да би израелским званичницима требало судити за њихове "злочине против Палестинаца у Гази".

Израел је бомбардовао Појас Газе у ваздушним нападима у којима је убијено више од 2.800 Палестинаца, од којих су четвртина дјеца, а отприлике половина од 2.3 милиона становника Газе морала је напустити своје куће.

УИО и СИПА: Одузет духан и цигарете у вриједности од 288.750 КМ

УИО и СИПА: Одузет духан и цигарете у вриједности од 288.750 КМ

Израелске власти наметнуле су потпуну блокаду енклаве блокирајући храну, гориво и медицинске залихе, којих убрзано нестаје.

Израел ће се суочити с још једним ударним валом отпора ако његова "звјерства" не престану у Гази, цитирали су замјеника заповједника иранске Револуционарне гарде ирански државни медији. "Удари фронта отпора против ционистичког режима (Израела) наставиће се све док се овај канцерогени тумор не искоријени с карте свијета", рекао је Али Фадави.

Додао је:

"Још један ударни вал је на путу ако Израел не оконча злочине у Гази", упозорио је.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.