Грчка

Испалили 15 хитаца, па запалили његово возило: Убиство бизнисмена у мафијашком стилу!

  • 08.02.2024. 11:33

Бизнисмен Христос Ђалија убијен је у сриједу ноћу у Мандри у Грчкој, а егзекуција у мафијашком стилу шокирала је грађане. Нападачи су испалили најмање 15 метака, запалили возило жртве и унутра бацили калашњиков који су имали.

Према писању грчких медија, циљ је био да избришу и униште што више трагова, јер су знали да ће ватрогасци морати да угасе пламен.

До убиства је дошло мање од 200 метара од куће бизнисмена, а сумња се да су починиоци пратили његово кретање и снимили његове навике.

Грчка полиција је започела потрагу за починиоцима који су побјегли на моторима.



Поред изгорјелог возила пронађено је 15 чаура, док је у њему пронађен калашњиков, за који се процјењује да је оружје којим је извршено убиство које су починиоци бацили након злочина.

Полиција је добила информацију о другом изгорјелом аутомобилу који се испитује, али није пронађено друго изгорјело возило - међутим, на малој удаљености пронађен је запаљени мотор за који се вјерује да је возило починилаца који су побјегли са мјеста злочина.

Ђалија је био власник предузећа за трговину месом са стотинама запослених. Истовремено је био власник и агент три фудбалска тима, а то су АО Трикала, Панелеусиниакоу и Мандраикос, преноси Телеграф.рс.

Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.