Покушала самоубиство

Језива трагедија: Скочила са петог спрата и убила пролазницу на коју је пала!

  • Извор: Телеграф
  • 30.10.2023. 19:56

Жена (60) преминула је у болници у Букурешту након што је на њу пала жена која се бацила са 5. спрата наочиглед колега.

Језив случај догодио се 25. октобра ујутру у престоници Румуније, а жена која је покушала самоубиство прошла је са лакшим повредама.

"Дана 25. октобра 2023. године, полицијски службеници добили су дојаву, око 08:50 часова, о паду особе са зграде која се налази у Сектору 4. По доласку на лице миеста утврђено је да је жена (43), која је пала са зграде, пала преко 60-годишњакиње, која се кретала тротоаром. Обие особе су биле при свиести, а 60-годишња жена је у тежем стању", наведено је кобног јутра из полиције.

Драма у Зеници: Мушкарац напао више комшија, полупао им и возила

Драма у Зеници: Мушкарац напао више комшија, полупао им и возила

Нажалост, старија жена преминула је исте вечери у болници. 

Према незваничним информацијама, имала је три инфаркта заредом и љекари нису могли ништа да учине. Истовремено, извори из истраге тврде да је жена имала фрактуру кичмених пршљенова, што још није званично потврђено.

Судар четири возила, више особа тешко повријеђено

Судар четири возила, више особа тешко повријеђено

Након што је старија жена преминула, против жене (43) покренута је истрага због сумње да је починила убиство из нехата. У овом тренутку нема конкретних доказа да су два случаја повезана, али је тужилаштво преузело истрагу, јављају медији.

Младић (23) оженио рођаку (91), па тражио њену пензију кад је умрла

Младић (23) оженио рођаку (91), па тражио њену пензију кад је умрла

Kолеге жене која је покушала самоубиство рекли су да је имала "депресивне периоде", те да је због тога потражила стручну помоћ. Ипак, не знају шта ју је навело да се тог јутра баци са прозора.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.