Susreo se sa djecom

Kako je Džozef Bajden proslavio prvu Noć vještica u Bijeloj kući

  • Извор: Агенције
  • 01.11.2022. 09:36

Američki predsjednik Džozef Bajden i prva dama Džil poželjeli su juče u Bijeloj kući dobrodošlicu kostimiranim posjetiocima za Noć vještica, što je prvi put da su bili domaćini takve proslave od preuzimanja dužnosti.

Bajdenovi, kojima su se pridružili članovi porodice među kojima kćerka Naomi, nakratko su se susreli s djecom, podijelili im slatkiše, mahali i uputili riječi dobrodošlice.

Bajdenu, koji je prošle godine bio u Evropi za Noć vještica, posebno se svidio kostim djeteta obučenog u vrećicu čipsa i pozirao je za fotografiju s malim djetetom odjevenim kao Buz Lajtjer, lik iz franšize Priča o igračkama kompanija Volt Dizni i Piksara.

Poslastice su takođe dijelili predstavnici ministarstva obrazovanja, ministarstva saobraćaja, NASA-e, tajne službe Sjedinjenih Država, vatrogasne brigade Bijele kuće i radnika Bijele kuće.

Bijelom kućom prošetali su između ostalih Diznijevi likovi i oni iz Ratova zvijezda poput Darta Vejdera. Južni trijem Bijele kuće bio je ukrašen bojama jeseni i tikvama, a pjesme poput Ring of Fire, Psycho i Hall of the Mountain King stvarale su atmosferu.

Noć vještica se u Bijeloj kući slavi od sredine 20. vijeka, prema Istorijskom udruženju Bijele kuće.

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)