Florida

Lovci spasavali psa, pa svi pronađeni mrtvi

  • Извор: Блиц
  • 18.08.2023. 09:34

Tri lovca sa Floride i pas su pronađeni mrtvi nakon što su ostali zarobljeni u podzemnoj cisterni djelimično ispunjenoj vodom u teksaškom kukuruznom polju, saopštila je šerifova kancelarija okruga Bastrop.

Vlasti su u srijedu ujutru saopštile da su Delvis Garsia (37), Deniz Martinez (26) i Noel Vigil-Benitez (45) bili zarobljeni u rupi u zemlji u sjevernom okrugu Bastrop.

– Nije bilo znakova života, a u prvobitnim izvještajima se navodi da je lovačka grupa od tri muškaraca i jedne žene završila u kukuruznom polju kada je jedan od njihovih pasa upao u cisternu – saopštile su vlasti.

Kako piše CNN, vlasti vjeruju da su stradali tako što je jedan od njih vjerovatno pokušao da spase psa, a druga dvojica su ušla da ga spasu, prenosi CNN.

– Četvrti član grupe je otišao do svog kamiona da pozove pomoć i pozove 911. Nivo vode u cisterni je bilo daleko ispod malog otvora cisterne, koji je bio na nivou zemlje, sprječavajući bilo koga da pobjegne odatle, što je rezultiralo smrću dva muškarca i jedne žene. Ni pas nije preživio – objavila je šerifova kancelarija na Fejsbuku.

U toku je istraga kojom se potvrđuje “izvještavanje o početnim detaljima” i naređena je autopsija, navodi se u izveštaju.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм