Vismar

Migrant oteo bebu da bi mu dali azil u Njemačkoj

  • 19.09.2019. 22:05

Prava drama odgrala se danas u njemačkom gradu Vismar, gdje je jedan migrant iz Gane, u lokalnoj kancelariji za strance, oteo bebu i jednu ženu kako bi naterao službenike da mu odobre azil u Njemačkoj.

Talačka kriza trajala je skoro sedam sati. 

Muškarac je, kako prenosi njemački Bild, dijete i djetetovu majku oteo oko 13.30 časova. Specijalni timovi policije ubrzo su stigli na lice mjesta kako bi spriječili muškarca, koji je bio veoma agresivan, da naudi ženi i djetetu.

Prema nezvaničnim informacijama, migrant je zahtijevao da se bebi uradi DNK test kako bi dokazao da je on otac i tako dobio neophodne papire da ostane u državi. Identitet djetetove majke, kao ni njeno porijeklo, nisu saopšteni.

Ni dijete ni žena nisu povrijeđeni.

Podsjetimo, Njemačka se suočava sa velikim prilivom migranata i tražilaca azila sa Bliskog Istoka, ali i Afrike, otkad je kancelarka Angela Merkel najavila politiku “otvorenih vrata” 2015. godine.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм