Министар спољних послова

Кулеба у паници: Од овог се не можемо сакрити, непрестано уништавају украјинске положаје

  • 07.04.2024. 15:45

Ваздушно-космичке снаге Русије непрестано уништавају положаје украјинских јединица уз помоћ авиобомби, признао је украјински министар спољних послова Дмитриј Кулеба у интервјуу за "Фајненшел тајмс".

"Украјинске војнике масовно гађају, чак и рутински контролисаним авиобомбама, које уништавају наше положаје", пожалио се Кулеба.

Хаос у најави: Украјински дронови напали област атомске централе

Хаос у најави: Украјински дронови напали област атомске централе

Према његовим ријечима, немогуће је сакрити се од руских авиобомби, због чега сматра да је једини начин борбе против њих обарање бомбардера који носе ту муницију.

Кулеба је додао да ће ловци Ф-16, који би наводно могли да поправе ситуацију у ваздуху, најкасније стићи у Кијев средином љета.

Британски

Британски "Телеграф": Запад није у стању ни себе да поново наоружа, а камоли Украјину

Ваздушно-космичке снаге Русије активно користе авиобомбе у зони Специјалне војне операције, које су почеле да се опремају универзалним модулима за планирање и корекцију.

Та модернизација је омогућила борбеним авионима да нападају утврђене области украјинских оружаних снага без излагања ватри непријатељских система противваздушне одбране.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.