Оптужбе

Одборница у центру скандала: Учествовала у оргијама?

  • Извор: Агенције
  • 17.11.2023. 22:53

Затворска чуварица која се нашла у центру скандала у највећем белгијском затвору Лантин одбацила је оптужбе па додала да јој је живот уништен, а репутација заувијек укаљана.

Службеница идентификована само као С, проглашена је нимфоманком која је изјавила да не може радити ако нема интимне односе у шест ујутро, преноси "Дејли Мејл".

Особље затвора у близини Лијежа организовало је оргије у ђакузијима, а партнере су бирали према боји наруквица. Десет затворских службеника, од којих су три биле жене, редовно се састајало код једног од мушких чувара на ђакузи сеансама.

С, за коју се испоставило да је уједно и локална одборница политичке странке ДФИ, наводно је користила канцеларију свог шефа како би могла имати односе с особљем током радног дана док су требали чувати затворенике унутар мјешовитог затвора.

"Мој је живот уништен, посљедице су апсолутно колосалне и окаљана сам за цијели живот. Шокирана сам овим клеветничким оптужбама и размјерама које попримају. Слика коју ово шаље мојим вољеним, мојим будућим послодавцима и колегама, као и свима који су одвојили вријеме да ме упознају, ужасна је", рекла је С за новине "Ла Дернијер Хеуре".


Скривена опасност у тоалет папиру широм свијета

Скривена опасност у тоалет папиру широм свијета

Тврди да никад није учинила оно за шта је оптужена, а тврди да не зна ни да су друге колеге учествовале у овим активностима.

У међувремену, мушки чувар идентификован као П, који је уједно био и организатор забава, оптужен је да је редовно имао полне односе и са затвореницама.

Управници затвора покренули су хитну истрагу након што им је звиждач рекао за односе унутар затвора.

Адвокат затворске службенице Мишел Дегреве рекао је како његова клијенткиња пориче све оптужбе те да никад није имала полни однос на радном мјесту нити учествовала у оргијама.

"Чињенице су потпуно лажне, а ријечи и поступци који се приписују мојој клијенткињи узрокују непоправљиву штету њеном угледу", рекао је адвокат.


Дјевојка има два женска полна органа, може с оба имати односе и затруднити

Дјевојка има два женска полна органа, може с оба имати односе и затруднити

Директор затвора Марк Брисy наводно је послаопоруку особљу у којој је стајало да никад није мислио да ће једног дана морати писати овакве мејлове.

"Чини се да вас морам подсјетити да рад у опуштеној атмосфери не значи претварање радног мјеста у циркус, игру без граница или лунапарк. Установа је радно мјесто, а не клуб", пише у мејлу.

Због наведених тврдњи, С је премјештена на женску страну затвора како би, тврде неки медији, смирила своје нагоне, док је чувару П забрањен улазак у женски дио затвора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)