Коришћени дронови

Огласио се највиши ирански генерал након напада на Израел

  • Извор: Телеграф
  • 14.04.2024. 11:48

Ирански врховни командант Мохамед Хосеин Бакери рекао је да је напад његове земље на израелске циљеве окончан пошто је операција постигла свој циљ.

"У овој операцији коришћен је значајан број дронова и крстарећих и балистичких пројектила уз добро осмишљену тактику и правилно планирање, пошто ни Гвоздена купола ни противракетни штит ционистичког режима нису могли да предузму било какву значајну акцију против ове операције", рекао је начелник штаба иранских оружаних снага генерал-мајор Мохамед Хосеин Бакери.

"Сврхе операције су испуњене", додао је он, преноси Телеграф.

Генерал је тврдио да Иран има способност да покрене ракетни и напад дроновима "десетине пута" већи од операције у недјељу ујутро против Израела, али се уздржао од масовног напада и ограничио га на казнену операцију.

"Њихово (израелско) становништво и економски центри нису погођени, да би злочиначка и агресивна ционистичка војска схватила да њихова акција неће остати без одговора. Дефинитивно смо спремни да бранимо наше тло и интересе", рекао је генерал-мајор Бакери.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.