Korišćeni dronovi

Oglasio se najviši iranski general nakon napada na Izrael

  • Izvor: Telegraf
  • 14.04.2024. 11:48

Iranski vrhovni komandant Mohamed Hosein Bakeri rekao je da je napad njegove zemlje na izraelske ciljeve okončan pošto je operacija postigla svoj cilj.

"U ovoj operaciji korišćen je značajan broj dronova i krstarećih i balističkih projektila uz dobro osmišljenu taktiku i pravilno planiranje, pošto ni Gvozdena kupola ni protivraketni štit cionističkog režima nisu mogli da preduzmu bilo kakvu značajnu akciju protiv ove operacije", rekao je načelnik štaba iranskih oružanih snaga general-major Mohamed Hosein Bakeri.

"Svrhe operacije su ispunjene", dodao je on, prenosi Telegraf.

General je tvrdio da Iran ima sposobnost da pokrene raketni i napad dronovima "desetine puta" veći od operacije u nedjelju ujutro protiv Izraela, ali se uzdržao od masovnog napada i ograničio ga na kaznenu operaciju.

"Njihovo (izraelsko) stanovništvo i ekonomski centri nisu pogođeni, da bi zločinačka i agresivna cionistička vojska shvatila da njihova akcija neće ostati bez odgovora. Definitivno smo spremni da branimo naše tlo i interese", rekao je general-major Bakeri.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.