На Флориди

Орбан са Трампом 8. марта

  • Извор: СРНА
  • 04.03.2024. 07:55

Мађарски премијер Виктор Орбан састаће се са бившим америчким предсједником Доналдом Трампом 8. марта на Флориди, саопштено је данас из канцеларије мађарског премијера.

Орбан је раније изразио наду да ће Трамп побиједити на америчким предсједничким изборима у новембру.

"Надамо се да актуелни предсједник Џозеф Бајден неће остати на тој функцији и да ће се Трамп вратити. Онда ће нам руке бити ослобођене за успостављање мира у Украјини", рекао је Орбан.

Хоће ли мраз

Хоће ли мраз "обрати“ овогодишњи род?

Мађарски премијер одбио је да шаље оружје у Украјину и критиковао је западне санкције уведене Русији. Он је у више наврата тражио прекид ватре како би био окончан сукоб у Украјини.

Орбан сматра да су предсједнички избори у Америци и гласање за Европски парламент у јуну од кључне важности пошто се конзервативци у Европи и Сједињеним Државама морају заједно борити да би поново освојили институције у Вашингтону и Бриселу од либерала који су, како је рекао, пријетња по западну цивилизацију.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм