Italija

Otkrivena strašna sudbina Marije, nestale prije 7 godina: Član mafije ju je ubio i bacio svinjama

  • Извор: Телеграф
  • 08.09.2023. 21:47

Mamu iz Italije, koja je nestala prije sedam godina, ubila je zloglasna mafija Ndrangeta, a njeno tijelo bacili su svinjama, saopštila je italijanska policija.

Marija Čindamo (42), majka troje djece, nestala je sa svoje farme u Kalabriji u južnoj Italiji u maju 2016. godine, nakon što je odbila ponudu mafije da proda svoju zemlju.

Sada je otkriveno da je Mariju navodno ubio njen komšija i mafijaš, Salvatore Askone (57) jer je odbila ponudu o kupovini njene zemlje koju je naslijedila od pokojnog muža, koji je izvršio samoubistvo, saopštila je antimafijaška policija.

CIA objavila video: Žele da regrutuju Ruse kao špijune

CIA objavila video: Žele da regrutuju Ruse kao špijune

Askone je jedan od 84 člana mafije Ndrangeta, koje je u četvrtak uhapsila italijanska policija u velikoj akciji.

Askone je optužen da je ubio Mariju zajedno sa još dvije osobe, od kojih je jedna bila maloljetna u vrijeme ubistva, prenijela je La Stampa.

"Ubistvo Marije Čindamo je odlučeno kako bi se kaznili stavovi slobodne i nezavisne žene, koja je upisala fakultet i željela da postane poljoprivrednik", rekao je glavni tužilac Nikola Grateri.

Podoljak: Papa je proruski orijentisan

Podoljak: Papa je proruski orijentisan

Policija je 6. maja 2016. godine pronašla Marijin automobil. Motor je i dalje radio. U vozilu su pronađeni tragovi krvi žrtve i dijelovi kose, ali njeno tijelo nikada nije pronađeno.

Policija je navela da je Askone navodno ubio Mariju i njeno tijelo bacio gladnim svinjama koje danima nisu jele.

Marija je na farmi sama podizala troje djece nakon što se rastavila od muža, koji se nakon toga ubio.

Askone je uhapšen 2019. godine ali je kasnije pušten zbog nedostatka dokaza. Međutim, 2021. mafijaški doušnik koji je dijelio zatvorsku ćeliju sa mafijašem Emanuelom Mankusom došao je do novih informacija.

Svjetska zvijezda upala na Dodikov stori, znate li ko je?

Svjetska zvijezda upala na Dodikov stori, znate li ko je?

Naime, Mankuso je rekao da je Askone ubio Mariju jer je odbila da proda svoju farmu i mislio je da će za njenu smrt okriviti porodicu njenog muža.

Ndrangeta, čiji je član Askone, sada je nadmašila Koza nostru kao najmoćnija mafijaška grupa u zemlji i jedna od najvećih kriminalnih mreža na svijetu.

Mafijaši su često tijela svojih žrtava bacali svinjama i tako se riješili tragova.

U četvratk ujutru je 600 italijanskih policajaca uhapsilo 84 osoba za koje se sumnja da su članovi mafije u velikoj raciji širom Italije.

Osumnjičeni su optuženi za mafijaško zločinačko udruživanje, ubistvo, posjedovanje, proizvodnju i trgovinu drogom i oružjem, krivičnu utaju poreza i pranje novca, prenosi Il Giornale.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.