Огласио се Ватикан

Отворена истрага због геј оргија: Папа Фрања прихватио оставку пољског бискупа

  • Извор: Агенције
  • 24.10.2023. 20:53

Папа Фрања прихватио је данас оставку пољског бискупа Гжегоржа Кашака, чију бискупију недјељама потресају извјештаји о геј оргији у којој је учествовала мушка проститутка у стану свештеника.

Ватикан није дао разлог због којег је бискуп Кашак поднио оставку као шеф бискупије Сосновјец на југозападу Пољске, пренио је АП.

Његова бискупија била је у центру пажње више од мјесец дана, након што је један од његових свештеника био под кривичном истрагом јер је наводно организовао геј оргију у његовом стану у Дабровој Горњичи.

Свештеници организовали оргије, жиголо колабирао због таблета за потенцију

Свештеници организовали оргије, жиголо колабирао због таблета за потенцију

Пољски медији пренијели су да је проститутка, мушкарац, колабирао након што се предозирао пилулама за еректилну дисфункцију.

Тужилаштво је саопштило да је свештеник осумњичен, јер „није пружио помоћ особи чији је живот био угрожен“ и наводно покушао да забрани полицији и хитној помоћи да уђу у стан.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.