Грчка

Овце побрсиле 100 килограма канабиса

  • Извор: Агенције
  • 26.09.2023. 19:00

Стадо оваца у Грчкој појело је око 100 килограма канабиса са једне плантаже након што нису успеле да пронађу свежу траву.

Пастир је рекао за локалне медије да су овце бауљале док су се враћале у шталу и да га је њихово понашање забринуло па је почео да истражује шта се догодило док су биле на паши.

Дан је започео уобичајено, пустио је овце на испашу, а уживале су хранећи се у поплављеним равницама Тесалије. Потом су отишле даље. Наишле су на на плантажу медицинског канабиса недалеко од града Алмироса.

Предмет ”Кодекс”: Оптуженима 22 године и 10 мјесеци затвора

Предмет ”Кодекс”: Оптуженима 22 године и 10 мјесеци затвора

Већину засада претходно је опустошио топлотни талас, затим је наишла олуја Данијел, а онда су га похарале и овце.

- Не знам да ли бих се пре смијао или плакао. Најприје нас је погодио топлотни талас и већ тада смо изгубили велики дио засада. Онда је стигла поплава која је однијела готово све што је остало. Мислили смо да је ту крај непогодама, али онда су дошле овце. Нисмо то очекивали и искрено уопште не знам што да кажем - рекао је власник плантаже.

Овце су наводно појеле 100 килограма канабиса.

Пастир није ни знао што се догађа све док није примијетио да се овце прилично чудно понашају. Цијело стадо је након тога послато на опоравак јер је канабис утицао на понашање животиња.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?