Ovogodišnji "Dan mrmota" u Pensilvaniji virtuelan

  • 02.02.2021. 08:08

Snijeg, kiša ni pandemija virusa korona ne mogu spriječiti čuvenog mrmota Fila iz Panksatonija da izađe iz svoje jazbine kako bi predvidio da li će zima još potrajati ili proljeće dolazi ranije.

Spektakl povodom "Dana mrmota" u Panksatoniju u Pensilvaniji biće održan uprkos pandemiji, ali gledaoci neće moći da prisustvuju već će zbog pandemije sve biti virtuelno.

Korisnici interneta mogu da se uloguju na internet stranicu posvećenu čuvenom mrmotu i da slušaju muziku, uče kako da prave koktele i druge kućne rukotvorine, uključujući i keks "Dan mrmota".

Potom će se pojaviti mrmot kada će se znati da li će primijetiti svoju sjenku što bi značilo još šest sedmica zime, u suprotnom, proljeće stiže ranije.

Ovogodišnji prenos događaja, koji datira od 2. februara 1887. godine putem interneta omogućila je kancelarija za turizam države Pensilvanija.

Čuveni mrmot će ove godine dati svoju prognozu u vrijeme kada je istočnu obalu SAD zahvatila velika snježna oluja.

Događaj je dodatno proslavljen Filmom "Dan mrmota" iz 1993. godine u kojem glavnu ulogu tumači Bil Marej.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?