Портпарол Кремља

Песков шокирао: Трајаће дуже од планираног

  • Извор: Курир
  • 14.02.2024. 20:04

Специјална војна операција на почетку је била усмјерена против Украјине, али је с временом почела да личи на рат против Запада, због чега она може трајати и дуже него што је то било планирано, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

"Специјална војна операција била је започета против Украјине. Временом, попримила је облике рата против колективног Запада. Рата у којем су земље колективног Запада, на челу са Сједињеним Америчким Државама, директно укључене у овај сукоб.

Не смирује се бура у Милићима

Не смирује се бура у Милићима

Да, ово може довести до тога да операција потраје мало дуже, али не може да промијени ток дешавања. Специјална војна операција ће се наставити док се не испуне сви постављени задаци", рекао је Песков на маргинама Форума "Технологије будућности".

Такође, кратко је прокоментарисао и ситуацију на Блиском истоку и истакао да Москва наставља контакте са обе стране – и са Израелом и Палестином, а све у циљу ослобађања што већег броја заробљених држављана Русије.

Ухапшени Бањалучанин се двије и по године крио у стану!?

Ухапшени Бањалучанин се двије и по године крио у стану!?

"У Рафи се окупило много Палестинаца и напад на Рафу може да доведе до вишеструког повећања жртава. Ово је ствар која нас посебно брине. Веома пажљиво пратимо вијести које долазе одатле", рекао је Песков.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)