Застрашујући снимак

Питбулови напали човјека у инвалидским колицима

  • Извор: Телеграф
  • 29.01.2024. 12:00

Застрашујући снимак појавио се на друштвеној мрежи Јутјуб и приказује два огромна питбула како нападају човјека у колицима на улици на Флориди.

Разјарени пси су кидали човјека и толико јако га вукли да је од силине ударца испао из колица на улицу.

На улици су се у тренутку напада задесиле комшије које су биле згрожене призором али и немоћне да спријече звијери у својој намјери.

Пси, који су били затворени у оближњем дворишту, побјегли су из ограђеног простора под претпоставком да су били гладни јер је власник био у затвору.

Ужас код Добоја: Малољетник погинуо у слијетању аутомобила

Ужас код Добоја: Малољетник погинуо у слијетању аутомобила

Они су несрећном мушкарцу кидали комаде меса са тијела, а након што је спасен, одмах је транспортован у болницу гдје је подвргнут операцији због тешких повреда на рукама.

Жртва, познатији као Смоки, на крају је извучена из канџи пса захваљујући пролазницима који су трубили из својих аутомобила што је успјело да збуни псе.

Обје животиње су биле добро познате комшилуку, а један комшија је за пса под надимком Бу-бу рекао да је дјеловао "мирољубиво".

У Федерацији гас скупљи за 3,9 одсто

У Федерацији гас скупљи за 3,9 одсто

Како се претпоставља, пси су напали човјек јер су били гладни и уплашени. Након овог ицидента њих је заплијенила Служба за животиње округа Мајами-Дејд, која разматра да ли да их успава.

"Ако се утврди да ови пси представљају забринутост за јавну безбједност, одјељење би хумано еутаназирало псе у складу са Поглављем 5 кодекса округа Мајами-Дејд", рекао је портпарол.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?