Украјина

Руси објавили снимак: Погледајте како је уништен још један ХИМАРС!

  • 12.03.2024. 17:24

Министарство одбране Русије објавило је видео снимак на коме се може видјети тренутак удара руске ракете на положај вишецјевног ракетног лансера ХИМАРС у употреби украјинске војске.

Удар по ХИМАРС-у је споменут у дневном извјештају Министарства одбране, а снимак је објављен убрзо након тога.

Западни медији пишу: Ево због чега

Западни медији пишу: Ево због чега "горе" абрамси у Украјини

Као што се може видјети, снимак је направљен помоћу дрона, а примјетно је да се амерички лансер налазио у дрвореду између два поља, након чега је услиједио удар ракете неколико метара од њега, која је или уништила или оштетила ХИМАРС.

Украјинци напали ХИМАРС-ом, има мртвих

Украјинци напали ХИМАРС-ом, има мртвих

Према за сада непотврђеним информацијама, руска војска је у данашњем нападу на амерички систем користила ракету комплекса "искандер-м".

Подсјећања ради, прошле недјеље појавио се снимак уништавања ХИМАРС-а, а претпоставља се да је амерички систем уништен ракетом система "торнадо-с".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм