Amerika

Šestogodišnji dječak ranio učiteljicu i hvalio se da je ubio

  • Извор: Агенције
  • 09.08.2023. 22:51

Šestogodišnji dječak koji je ove godine iz vatrenog oružja ranio svoju učiteljicu u školi u američkoj saveznoj državi Virdžiniji, hvalio se poslije upucavanja.

Govorio je "ubio sam je", navedeno je u otpečaćenoj sudskoj dokumentaciji.

Nakon pucnjave dječak je razoružan, a potom je zavezan rekao da je ubio učiteljicu i dodao da je noć pred ranije "dobio mamin pištolj", prenosi BBC.

Njegova učiteljica Abigejl Abi Zverner je preživjela i ranije ove godine je podnijela tužbu u kojoj zahtijeva odštetu od 40 miliona dolara, međutim tužilaštvo nije podiglo optužnici protiv njega.

FBI sproveo raciju zbog prijetnji Džo Bajdenu, ubijena jedna osoba

FBI sproveo raciju zbog prijetnji Džo Bajdenu, ubijena jedna osoba

Dječakova majka, Deža Tejlor, optužena je za krivično djelo zanemarivanje djeteta i prekršaj bezobzirnog ostavljanja napunjenog vatrenog oružja koje može da ugrozi dijete.

Tejlorova je u junu optužena i za nezakonito korišćenje zabranjenih supstanci dok je bila u posjedu vatrenog oružja, kao i za davanje lažne izjave prilikom kupovine vatrenog oružja.

Suđenje Tejlorovoj je zakazano za oktobar i ukoliko bude proglašena krivom, prijeti joj kazna zatvora u trajanju do 25 godina.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм