Još jedno lice lišeno slobode

Srbin uhapšen zbog ubistva u Njemačkoj!

  • 15.05.2023. 08:42

Njemačka policija uhapsila je muškarca (40) porijeklom iz Srbije, zbog sumnje da je umiješan u ubistvo muškarca (39) u Hamburgu prije mjesec dana.

Kako prenose njemački mediji, osim Srbinu, lisice su stavljene i jednom državljaninu Sirije (25) zbog istog krivičnog djela.

Policija uhapsila Dražena Milovića!

Policija uhapsila Dražena Milovića!

- Nekoliko nedjelja nakon što je tijelo pronađeno u stanu u jednoj od hamburških četvrti, inspektori za ubistva počeli su da istražuju slučaj. Dvojica uhapšenih su poznanici pokojnog - navodi se na portalu Hamburger Abendblatt, gdje se dodaje i da je policija u četvrtak pretresla kuće Sirijca i Srbina.

- Mlađi muškarac je uhapšen zbog naloga za hapšenje u drugom predmetu - naveli su.

Kako podsjećaju lokalni mediji, mrtvog muškarca (39) u stanu pronašla je policija sredinom aprila i to nakon poziva komšiluka.

Mladići iz BiH pokušali opljačkati muškarca u Njemačkoj – on ih savladao, policija uhapsila

Mladići iz BiH pokušali opljačkati muškarca u Njemačkoj – on ih savladao, policija uhapsila

- Policija je nakon dojave razvalila vrata i u stanu zatekla tijelo. U početku nije bilo sumnje da je u smrt muškarca umiješan neko, ali su dalje analize pokazale da je muškarac otrovan narkoticima - navodi se na gore pomenutom portalu.

Prilikom pretresa stana dvojice osumnjičenih, policija je pronašla određene dokaze koji upućuju na njihovu umiješanost u smrt muškarca.

U Njemačkoj eksplozivom srušen velik vijadukt

U Njemačkoj eksplozivom srušen velik vijadukt

- Dokazi su poslati na vještačenja i analize. Na koji način su osumnjičeni Srbin i Sirijac umiješani u smrt nije još uvijek saopšteno - navodi se u medijima, a prenosi Kurir.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.