Monako

Šta se krije iza intrigantne priče „najtužnije princeze“?

  • Извор: Нова.рс
  • 16.07.2023. 02:00

Za većinu ljudi, medeni mjesec je najljepši period, jer je to prilika da mladenci provedu gotovo svaki trenutak zajedno. Međutim, to izgleda da ne važi za princa Alberta od Monaka i njegovu suprugu princezu Šarlin, koji su nakon svog vjenčanja 2011. godine, prema pisanju medija, medeni mjesec proveli spavajući u odvojenim hotelima.

Ovaj par već godinama intrigira javnost, a priča o medenom mjesecu je možda jedna od najšokantnijih iz njihovih burnih života.

Medeni mjesec u Južnoj Africi počeo je upoznavanjem lidera te zemlje Džejkoba Zume. Nakon zajednički provedenog dana, lokalni list je objavio da je par otišao u odvojenim vozilima.

Misterija se dodatno produbila kada se ispostavilo da je princ Albert odsjeo u hotelu Hilton u Durbanu, a Šarlin u hotelu Oister Bok u Umhlangi. Ovi hoteli su udaljeni oko 16 kilometara.

Skandal nakon razvoda! Kevin Kostner optužio svoju bivšu suprugu da ga je opljačkala

Skandal nakon razvoda! Kevin Kostner optužio svoju bivšu suprugu da ga je opljačkala

Uprkos spekulacijama, kasnije se utvrdilo da je razlog odvajanja jasan – princ je ostao u Durbanu, jer je sljedećeg jutra imao službeni sastanak i bio je zabrinut da će upasti u gužvu.

Ove navode, potvrdio je i princezin otac, penzionisani prodavac fotokopir aparata Majk Vitstok.

„Albert je prisustvovao konferenciji za Međunarodni olimpijski komitet u Hiltonu. Konferencija je počinjala u sedam ujutru i Albert nije želio da ustaje rano i još upadne u gužvu u saobraćaju“, rekao je on.

Izvor iz Palate Monako je kasnije potvrdio da je „iz praktičnih razloga bilo bolje“ da princ ostane u Hiltonu.

Međutim, niko nije objasnio zašto Šarlin nije ostala u Hiltonu sa svojim suprugom.

Simonjan: Ovo nije prvi pokušaj mog ubistva, navikla sam da živim sa tim!

Simonjan: Ovo nije prvi pokušaj mog ubistva, navikla sam da živim sa tim!

Nekoliko nedjelja nakon tog julskog vjenčanja uslijedio je skandal – pojavile su se tvrdnje da princ Albert ima vanbračno dijete. Odmah je uradio test očinstva kako bi odbacio optužbe. Ovaj princ je u tom trenutku iz prethodnih veza već imao dvoje djece.

Najstariju kćerku Jazmin Grejs Grimaldi (31) dobio je sa američkom agentkinjom za nekretnine Tamarom Rotolo, a sina Aleksandra Grimaldija-Kostea (19) dobio je sa bivšom stjuardesom Er Fransa Nikol Kost.

Kako piše britanski Dejli mejl, ta komplikovana pozadina mogla je samo da oteža odnos Alberta i Šarlin, koji je izgledao problematično i prije vjenčanja.

Pojavile su se spekulacije da je Šarlin već pokušala da pobjegne iz Monaka, i to u tri navrata – prvi put samo dva dana prije vjenčanja.

Priča se da je ova princeza, rođena u Zimbabveu, pokušala da ode u Južnu Afriku pošto je čula da princ ima vanbračno dijete. Poslije se spekulisalo da su princezu zvaničnici Monaka nagovorili da se vrati u zemlju. Navodno, princeza je dobila garancije da će moći da ode ukoliko princu obezbijedi nasljednika, jer nijedno od njegove djece ne može da postane prestolonasljednik, jer su rođena van braka.

Dvije godine kasnije, princeza je negirala glasine i nazvala te spekulacije „lažnim“.

Uprkos teškom početku, princ i princeza su ostali zajedno i proslavili prošle godine 12 godina braka u kojem su dobili blizance – princezu Gabrijelu i princa Žaka.

Ipak, glasine su nastavile da se gomilaju i 2020. godine u javnost je procurila još jedna vijest – nepoznata Brazilka rekla je da sa princom ima kćerku koju je dobila 2005. godine.

Prinčevi advokati odbacili su tu tvrdnju kao „prevaru“.

Ubrzo nakon toga, u maju 2021, princeza se vratila u Južnu Afriku, gdje je ostala veći dio godine, a kao razlog odlaska navela je loše zdravlje.

„Nije otišla, jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog… Nije otišla u izgnanstvo. Otišla je iz medicinskih razloga“, rekao je Albert.

Toplotni talas širom Evrope: Zemlje uvode posebne mjere, očekuje se i do 49 stepeni

Toplotni talas širom Evrope: Zemlje uvode posebne mjere, očekuje se i do 49 stepeni

Princeza je kasnije rekla da joj je „žao što neki mediji plasiraju takve glasine o njenom životu i braku“.

Razmišljajući o prvom susretu sa princom, ova bivša olimpijska plivačica, rekla je da je bila na takmičenju kada je prvi put srela princa.

„Imala sam 22 godine i nisam bila dovoljno emotivno zrela za vezu. Ali u trenutku kada sam upoznala Alberta, osjetila sam da je to sudbina. Osjetila sam kako mi koljena klecaju. To jeste pomalo otrcno reći, ali je istina – znala sam da je on taj“, rekla je Šarlin početkom godine za Tatler.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.