Poljak

Student (18) silovan u metrou u Njemačkoj: Nadzorne kamere snimile užas!

  • 22.08.2023. 21:17

Student (18) iz Poljske silovan je na stanici metroa u Minhenu.

Policija je potvrdila da je 20-godišnji osumnjičeni stanovnik Avganistana i da se nalazi u pritvoru.

Kako je saopštila policija, 18-godišnjak, student jezika iz Poljske, vraćao se kući prošle subote oko 1 sat poslije ponoći nakon žurke. Bio je “teško alkoholisan”.

Građani nakon tragedije u Bijeljini: To je žalost, to nije dobro ni malo

Građani nakon tragedije u Bijeljini: To je žalost, to nije dobro ni malo

Očigledno je potom legao na platformu u stanici metroa, a osumnjičeni koji ga je tamo primjetio iskoristio je mladićevu nesposobnost da pruži otpor i nad njim izvršio polne radnje. Nakon svega, Avganistanac je pobjegao sa mobilnim telefonom 18-godišnjaka.

Mladić je tada otišao kući, a u toku dana je podnio prijavu. Pošto je uspio da locira svoj mobilni telefon, policija je uspjela da utvrdi gdje se nalazi počinilac i da ga tamo uhapsi.

Zločin su snimile nadzorne kamere, a prema dosadašnjim podacima iz istrage, sve se dogodilo između 02.35 i 3.05 časova ujutru, kada metro nije saobraćao, prenosi Faz.

Stefana pumpe usisale u odvod: Gazda nije htio da plaća prekovremeno?

Stefana pumpe usisale u odvod: Gazda nije htio da plaća prekovremeno?

Dio zločina snimljen je nadzornim video kamerama, a policija i dalje istražuje da li je bilo svjedoka incidenta. Policija je odbacila pretpostavke da je čuvar metroa možda primjetio zločin i nije intervenisao.

U noći zločina, posljednji voz se zaustavio u 2.27 sati na Maks Veber Placu, a kapije na stanici Maks Veber Plac zatvorene su oko 3.10 sati, saopštio je MVG na zahtev FAZ-a.

– U ovom trenutku, kada su dvoje zaposlenih koji su bili angažovani za ovu svrhu pregledali stanicu prije nego što su kapije zatvorene, u stanici više ljudi nije pronađeno – saopštili su oni.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: