Трагедија

Супружници се живи скували у својој кући: Узрок шокирао ватрогасце

  • Извор: Агенције
  • 17.01.2024. 22:33

Старији брачни пар пронађен је мртав у њиховом дому у Јужној Каролини, а вјерује се да су се "живи скували", након што је котао за гријање достигао температуру већу од 500 степени Целзијуса.

Када су полицајци ушли у кућу готово да су се срушили од врућине, а чак и након 20 минута луфтирања, температура у свим просторијама премашивала је 50 степени Целзијуса.

Тијела несрећних супружника била су толико врела да је топломјер показао температуру од максималних 42 степена, јавља "Си би ес њуз".

Из полиције су навели да је патрола отишла до дома старијег брачног пара 6. јануара, а након што су забринути чланови породице пријавили да већ три дана не могу да ступе у контакт са њима.


Здрав тинејџер почео кашљати, услиједила изненађујућа и страшна дијагноза

Здрав тинејџер почео кашљати, услиједила изненађујућа и страшна дијагноза

Полицајци су успјели да уђу у кућу кроз прозор у спаваћој соби, а Џоан Литлџон (84) и Гленвуд Фаулер (82) пронађени су мртви у кревету. На њиховим тијелима није било знакова насиља.

Полицајци који су ушли у кућу одмах су јавили да је у "објекту невјероватно вруће", а када је стигла хитна помоћ и измјерила температуру тијела покојника, топломјер је показао максималну вриједност.

Према љекарима са клинике Мејо, просјечна тјелесна температура код човјека креће се од 36,1 до 37,2, а уколико температура пређе 40, одмах треба приступити снижавању температуре и потражити помоћ љекара.

Убрзо су стигли и ватрогасци који су кренули ка подруму, како би провјерили котао.


Слика која слама срца: Син Дејана Милојевића се огласио емотивном фотографијом

Слика која слама срца: Син Дејана Милојевића се огласио емотивном фотографијом

"Када су ушли у просторију гдје су бојлер и котао за гријање један ватрогасац је рекао да је котао био толико усијан да се осјећао као да је ушао равно у пожар", истиче се у саопштењу.

Када су искључили котао измјерили су температуру већу од 537 степени Целзијуса.

Према наводима надлежних, у овај трагичан случај нема умијешаних трећих лица. Рођаци, који су видјели пар почетком године, рекли су да су их посјетили и да је у кући било веома хладно, те да су се супружници жалили да "котао и бојлер нешто зезају".

Тада су, како су навели приликом давања изјаве, "нешто прчкали око бојлера" и напустили дом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.