Пољска

Свештеници организовали развратну журку, човјек пао у несвијест од превише односа

  • Извор: Агенције
  • 21.09.2023. 22:00

Незапамћен скандал управо потреса Пољску.

Наиме, како је то у сриједу први пренио лист "Газете Vyборце", а потом и бројни остали пољски медији, свешtеници из жупе Блажене Дјевице Марије Анђеоске у Дaброве Гoрнице организовали су развратну журку на коју су позвали мушку проститутку.

Несретника су очигледно толико полно искориштавали да је у једном тренутку пао у несвијест, а када је на мјесто инцидента стигла хитна помоћ, одбили су пустити љекаре у просторију.

"Неколико свештеника наручило је мушку проститутку. Догађај који је организовао клер био је искључиво полне нарави. Учесници су притом узимали таблете за потенцију", казала је новинару поменутог листа неименована особа упозната с позадином скандалозног случаја.


Обришете се послије велике нужде, а на папиру ништа: Шта то значи

Обришете се послије велике нужде, а на папиру ништа: Шта то значи

"Позвани гост је изгубио свијест, а тада је један од учесника забаве позвао хитну помоћ. Међутим, када су стигли љекари, свештеници их нису хтјели пустити. Зато су медицински радници позвали полицију те је тек након њихове интервенције пружена љекарска помоћ онесвијештеном човјеку", пренио је тај пољски новинар.

Тужилаштво у Даброви Горници у међувремену је одлучило покренути истрагу, а према ријечима портпарола Окружног тужилаштва, поступак се води "у контексту непружања помоћи особи којој пријетила непосредна опасност од губитка живота или тешког оштећења здравља".

За такво нешто је предвиђена казна до три године затвора.


Момак и дјевојка кажњени због

Момак и дјевојка кажњени због "мажења" у Господској улици

За догађај су се, наравно, заинтересовали и тамошњи црквени челници. Основана је комисија која ће покушати хитно разјаснити околности инцидента, а да је полиција заиста интервенисала у ноћи са 30. на 31. август, новинарима је потврдио и старији полицијски наредник Камил Жyдловски.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: