Њујорк

Трамп иде на суђење због исплата порно глумици

  • Извор: Блиц
  • 15.02.2024. 17:13

Судија америчке савезне државе Њујорк Хуан Мерчан одбацио је данас захтјев бившег предсједника САД Доналда Трампа да одбаци оптужбе које је подигао окружни тужилац Менхетна у истрази о прикривању новчаних исплата бившој звијезди порно филмова Сторми Данијелс.

Мерчан је одредио да се Трамп појави на суђењу 25. марта у Њујорку, преноси Си-Ен-Ен.

Прошлог марта велика порота је оптужила Трампа по 34 тачке за фалсификовање пословних записа да би починио или прикрио други злочин.

Stormi Danijels stala u odbranu Trampa: Ne treba da ide u zatvor zbog mene

Stormi Danijels stala u odbranu Trampa: Ne treba da ide u zatvor zbog mene

Тужиоци наводе да је бивши предсједник учествовао у шеми заташкавања како би сакрио исплате извршене његовом бившем адвокату Мајклу Коену који је тајно плаћао Сторми Данијелс, како би је спријечио да јавно говори о њеној афери са Трампом из периода прије предсједничких избора 2016.

Трамп је негирао оптужбе и изјаснио се да није крив.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм